Antena Meniu Search
x

Afacerist din Târgu Jiu, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore de 15 ani. Tatăl uneia dintre victime: „Îl cunosc de câţiva ani, nu mi-a trezit vreo suspiciune că ar putea face aşa ceva”

Caz de-a dreptul tulburător în Târgu Jiu. Un afacerist cunoscut în zonă este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani, la piscina complexului pe care îl deţinea.

de Monica Palade

la 31.08.2021, 18:15

Afacerist din Târgu Jiu, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore de 15 ani. Tatăl uneia dintre victime: „Îl cunosc de câţiva ani, nu mi-a trezit vreo suspiciune că ar putea face aşa ceva” - Facebook

Momentele intime au fost filmate de camerele de supraveghere, la care doar afaceristul avea acces. Iar unele imagini ar fi apărut pe internet. Aşa că acesta este bănuit şi de pornografie infantilă. Totul s-a petrecut în perioada 11-23 august, iar fetele susţin că ar fi fost drogate. Culmea, omul de afaceri era prieten cu familiile celor două tinere şi se cunoşteau de ani buni.

Scandalul a izbucnit, după ce părinţii au fost contactaţi de cunoscuţi spunându-le că fetele lor apar în acele imagini. Potrivit medicilor legişti, una dintre adolescente era virgină în momentul incidentului. Actele sexuale au avut loc în mai multe rânduri.

Reţinut pentru 24 de ore

Potrivit poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, omul de afaceri, în vârstă de 47 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. „Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 12‐23 august a.c.,bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani, din municipiul Târgu Jiu și orașul Turceni. În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale.Barbat cercetat pentru act sexual cu minore”, se arată în comunicatul poliţiei, potrivit reporterului Observator Alin Stan.

Pe acelaşi subiect

Prieteni de familie de peste 30 de ani

„Am văzut cu mare greu un mic fragment şi nu am mai putut să mă uit. Eu ieşeam zilnic cu ea. Dar exact de când s-a întâmplat, nu m-a mai contactat. Eu neştiind nimic, în ziua când s-a dus la pisicnă, m-a sunat, mi-a spus că se duce cu prietena ei. Mai mult nu aveam ce să ştiu ce avea să se întâmple. Era 21.30, chiar 22.00, toate piscinele erau închise, ulterior să aflu că ele erau închise acolo de acel om. Sunt convins că mai există şi alte victime. Şita de camere, putea să se ferească, îşi dorea filmările, ştia ce face. Acele filmări cu minori se vând pe bani. Îl cunosc de câţiva ani, nu mi-a trezit vreo suspiciune că ar putea face aşa ceva. Nu ştiu nimic de acel coctail, le dădea sucuri, în limonadă le punea votcă. Şi dacă erau conştiente, erau sub presiunea lui să beaŢ, a povestit tatăl uneia dintre victime.

„Bineînţeles că ne cunoşteam şi ne cunoaştem de peste 30 de ani. Fata mea a crescut acolo, de la vârsta de 3 ani merge acolo la acea piscină. Am aflat de la anchetatori că fata mea a consumat acolo limonadă cu absint, frappe cu rom. Ea a realizat ulterior ce s-a întâmplat şi îşi aduce aminte vag şi frânturi din toată această poveste”, a declarat tatăl celei de-a doua victime.

Bărbatul a fost prezentat astăzi în faţa Parchetului cu propunere  de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Afacerist din Târgu Jiu, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore de 15 ani. Tatăl uneia dintre victime: „Îl cunosc de câţiva ani, nu mi-a trezit vreo suspiciune că ar putea face aşa ceva”