Antena Meniu Search
x

"Aferim", singurul film românesc selectat în competiția oficială de la Berlin

De pe 5 până pe 15 februarie are loc la Berlin Festivalul de film. Şi anul acesta trăim această competiţie altfel decât cu o curiozitate sinceră faţă de câştigători. Şi asta pentru că din nou un film românesc este în competiţie

Vezi și

De pe 5 până pe 15 februarie are loc la Berlin Festivalul de film. Şi anul acesta trăim această competiţie altfel decât cu o curiozitate sinceră faţă de câştigători

Şi asta pentru că din nou un film românesc este în competiţie. Ultima dată când s-a întâmplat asta, adică acum doi ani, filmul Poziţia Copilului al lui Călin Peter Netzer a şi luat Ursul de Aur.

Aşadar avem iar emoţii şi anul acesta pentru filmul Aferim! al lui Radu Jude. Cred că cele mai emoţionante momente le trăieşte însă Ada Salomon, care a fost producător şi pentru filmul Poziţia Copilului, iar acum tot ea duce de mână şi filmul Aferim în lumea filmelor mari.

Ca să aflăm mai multe despre competiţia de la Berlin în general, dar şi despre competiţia din acest an în special, Mihaela Calin invitat-o în platoul Observator pe Ada Solomon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » "Aferim", singurul film românesc selectat în competiția oficială de la Berlin