Antena Meniu Search
x

Afla AICI cat mai e spaga la Tribunalul Bucuresti!

Fereasca-ne Domnul de puscarie, isi zic infractorii. Si asta nu din cauza conditiilor de-acolo ci a tarifelor practicate de judecatori pentru eliberare.

Vezi și

Viorica Dinu si Antoanela Costache sunt doi judecatori renumiti de la Tribunalul Bucuresti. A fost un soc pentru toata lumea juridica in momentul in care acestea au fost saltate de-acasa. In arest au mai ajuns si avocati, grefieri dar si rude ale unor personaje certate cu legea. Povestea mitei a fost povestita de procurori in faþa magistratilor.

Circuitul mitei a fost acelasi si este unul standard in fiecare caz. In situatia lui Dinel Staicu, suma remisa de acesta a fost de 60.000 de euro. Rudele aflate in libertate au luat legatura cu avocatii pentru a intermedia mita. Astfel fratele lui Staicu a dat banii avocatului. Pentru ca aparatorii nu vorbesc direct cu judecatorii din motive de siguranta, cei cu care se negociaza sunt grefierii. In urma discutiilor, avocatul si-a pastrat 10.000 de euro iar grefierul 5.000. La judecator au ajuns 45.000 de euro.

Pentru ca dosarele sa ajunga la cine trebuie pe masa de judecata grefierul manipula sistemul electronic de repartizare al cauzelor. Tariful: 5 mii de euro. De multe ori insa, desi pline de bani, judecatoarele se zgarceau sa imparta banii cu acestia.

Si din atatea zerouri incasate se pare ca cei doi magistrati nu dardaiau de frig. Antoanela Costache i-a povestit prietenei ei ca blana nou cumparata costa.

Cele doua judecatoare au primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Copilul Antoanelei Costache va fi preluat de bunici iar magistratii au sesizat Autoritatea Tutelara pentru a verifica daca minorul va fi dat in custodie tatalui.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Afla AICI cat mai e spaga la Tribunalul Bucuresti!