Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Afla AICI cum se obtine o taraba in pietele din Bucuresti!

Cine vrea sa prinda o taraba in pietele din Bucuresti pentru a-si scoate marfa la vanzare, trebuie sa fie ori foarte norocos ori sa aiba lipici la administrator. Iar adezivul se cumpara pe bani buni

Vezi și

Pentru un loc la taraba, se-mpart spagi in toate partile. O spune un om care isi face veacul prin aceasta piata din Bucuresti, de aproape 40 de ani. Odata cu trecerea timpului, a invatat si mecanismul care ii scoate in fata pe unii comercianti. “Aici nu gasesti. Sunt numai stapani”, a spus omul.

Ne explica: cu cat cotizeaza mai mult la stapanii pietei, cu atat creste si profitul. Intocmai ca in supermarket, pe raft, si in piete sunt tarabe mai bune, cu vad, dar si unele mai in spate sau la margine, unde vanzarea nu merge tocmai bine. Chiar si acelea au pretul lor.

Intermediarii ar cotiza cel mai bine. Ca sa intre in piete fara certificate de producator.

Indiferent daca ai acte sau nu, taraba se negociaza direct cu seful pietei. Cine nu isi permite sa plateasca pentru "sacrificiul" administratorului este indrumat sa scape rapid de marfa.

De cele mai multe ori marfa este vanduta mai departe fara factura. Noii veniti sunt indepartati daca nu fac parte din sistem, iar administratorii se fac ca nu stiu nimic despre practicile chiriasilor lor. Administratorii pietelor unde au fost facute filmarile fie nu au putut fi contactati, fie nu dorit sa ofere, deocamdata, un punct de vedere oficial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Afla AICI cum se obtine o taraba in pietele din Bucuresti!