Antena Meniu Search
x

Alegerile prezidenţiale aduc în faţa electoratului şi candidaţi mai puţin cunoscuţi

Unii pot fi trecuţi la categoria pretendenţi exotici, alţii sunt consideraţi simpli pioni şi cei mai mulţi îşi asumă candidatura pentru a deveni cunoscuţi

Vezi și

Unii pot fi trecuţi la categoria pretendenţi exotici, alţii sunt consideraţi simpli pioni şi cei mai mulţi îşi asumă candidatura pentru a deveni cunoscuţi.

Deşi vin cu proiecte proprii, se plâng că n-au şi banii pentru a fi vizibili în ochii alegătorilor. Şi dacă bani nu sunt, voturile se adună greu. Chiar şi plasaţi în sondaje cu procente puţine, au însă drepturi. Pe toată perioada campaniei, au maşină şi echipă de protecţie de la SPP. 

La 42 de ani, William Brînză s-a înscris şi el cu speranţă la. loteria prezidenţialelor. Mai ales că are un as în mânecă. Şi cum reclama e în ziua de azi şi sufletul. electoratului William Brânză a lucrat şi la. ambalaj. În special la coafură.

Speră să-i reziste şi pe scaunul de la Cotroceni. De profesie avocat, fostul deputat de diaspora candidează din partea Partidului Ecologist. Aşteaptă să vadă duminică. ce se alege de numele lui.

Nu pe nume şi prenume s-a bazat Constantin Rotaru când s-a înscris la prezidenţiale. Ci pe experienţă - mai ales că nu este la prima încercare. La alegerile trecute preşedintelui Partidului Alternativa Socialistă i-a dat cu virgulă. Zero virgulă. Nici măcar aproape de unu. Anul acesta speră la mai mult. Dacă nu reuşeşte, măcar se bucură aghiotant, maşină şi şofer de la SPP. Ca orice candidat.

Şi, tot conform legii, s-a încris şi MIRCEA MIREL AMARIŢEI. I se spune Misteriosul. La fel şi partidului său, Prodemo. Are 44 de ani şi s-a ocupat mult timp cu studiul. subconştientului. A făcut testări. socio-comportamentale şi pe baza lor şi-a ales simbolul partidului - spirala dacică - dar şi culorile.

A strâns, de la oameni conştienţi, 240 de mii de semnături. Cu 40 de mii mai mult decât era nevoie. Acum aşteaptă să vadă câţi vor pune şi stampila pe el, duminică. Vrea la Cotroceni pentru că s-a săturat de circul ultimilor 25 de ani.

Duminică 14 oameni vin cu 14 mesaje. Fiecare vrea să fie preşedinte. Doar primii doi vor merge mai departe în turul al 2-lea. Şi abia apoi vom afla ce se alege de România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Alegerile prezidenţiale aduc în faţa electoratului şi candidaţi mai puţin cunoscuţi