Antena Meniu Search
x

Alexandra, adolescenta dispărută, a revenit acasă după şase zile

Lacrimile amare şi rugăminţile disperate ale părinţilor nu au fost în zadar. Alexandra, adolescenta dispărută, s-a întors după şase zile, acasă

Vezi și

Lacrimile amare şi rugăminţile disperate ale părinţilor nu au fost în zadar. Alexandra, adolescenta dispărută, s-a întors după şase zile, acasă

Înainte să dispară, fata a lăsat un mesaj în care îi cerea scuze tatălui său că l-a dezamăgit. Acum părinţii sunt dispuşi să facă orice ca Alexandra să nu mai plece iar de acasă. Şi vor, mai ales, să ştie ce e în sufletul ei.

Căutările disperate au luat sfârşit. La prima oră a dimineţii Alexandra a bătut la uşa casei. Între timp, părinţii au făcut tot posibilul să dea de urma ei.

Alexandra lăsase în urma ei doar un bilet. Unul cu un mesaj prea dureros. "Tată, iartă-mă că te-am dezamagit. Eu nu mai sunt, sunt în ceruri."

Adolescenta a fost de negăsit de luni, când nu s-a mai întors de la şcoală. Alexandra a plecat de acasă după ce diriginta a prins-o cu un pachet de ţigări în ghiozdan. Nu era prima dată când fugea de acasă.

Adevărul despre escapadă, Alexandra încă îl ţine sub tăcere. Va merge însă la şedinţe de consiliere şi poate părinţii vor afla ce s-a întâmplat cu fata. Şi vor reuşi, în viitor, să o ţină lângă ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Alexandra, adolescenta dispărută, a revenit acasă după şase zile