Meniu
Search
x

Amendă de 30.000 de lei şi basculanta confiscată pentru un bărbat prins că arunca moloz la marginea Capitalei

Un șofer de basculantă, surprins aruncând moloz pe un teren de la marginea Capitalei, a fost amendat cu suma de 30.000 de lei, iar vehiculul i-a fost confiscate, informează Poliția Locală, într-o postare pe Facebook.

De Redactia Observator la 11.06.2021, 10:57

Şoferul basculantei de 12 tone a fost surprins de poliţiştii locali din cadrul DGPLCMB în timp ce bascula deşeurile pe o proprietate privată din Sectorul 1 al Capitalei. În urma verificărilor, poliţiştii locali au constatat ca basculanta aparţine unei firme de transport "recidivistă". Potrivit sursei citate, în luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiaşi societăţi a fost surprins, tot de către poliţiştii locali ai DGPLCMB, în timp ce arunca deşeuri rezultate din construcţii în acelaşi loc.

"Atunci, inspectorii Poliţiei Locale Bucureşti au sancţionat firma cu 50.000 de lei pentru încălcarea normelor de protecţie a mediului. Astăzi, sancţiunea a fost mai drastică. Poliţiştii locali au solicitat sprijinul Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Bucureşti care, pe lângă amenda de 30.000 de lei, a dispus şi confiscarea autobasculantei", au scris polițiștii, pe Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Amendă de 30.000 de lei şi basculanta confiscată pentru un bărbat prins că arunca moloz la marginea Capitalei