Ameninţări cu moartea pe o stradă din Capitală! Un poliţist a fost avertizat, fără nicio reţinere, de un taximetrist

Publicat: 15.03.2018, 13:07.
Actualizat: 15.03.2018, 15:42

Un poliţist a fost avertizat, fără nicio reţinere, de un taximetrist. Totul s-a întâmplat ieri după-amiază în zona Pieţei Sudului, în timpul unui control.

Ameninţări cu moartea pe o stradă din Capitală! Un poliţist a fost avertizat, fără nicio reţinere, de un taximetrist. Totul s-a întâmplat ieri după-amiază în zona Pieţei Sudului, în timpul unui control de rutină al Serviciului Circulaţie din cadrul Poliţiei Locale.

În staţia de taxi, individul a fost găsit în timp ce aştepta clienţi. Problema a fost însă că maşina în care era nu avea echipament radio conectat şi, mult mai grav, bărbatul nu avea atestat profesional. După ce poliţiştii au descoperit abaterile, taximetristul a refuzat să se legitimeze şi a început să vocifereze. Individul de 46 de ani a fost imobilizat şi dus la poliţie. Pentru încălcarea legilor taximetriei şi tulburearea ordinii publice, a primit o amendă de 11.100 de lei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.