Antena Meniu Search
x

Ameninţări cu moartea pe o stradă din Capitală! Un poliţist a fost avertizat, fără nicio reţinere, de un taximetrist

Un poliţist a fost avertizat, fără nicio reţinere, de un taximetrist. Totul s-a întâmplat ieri după-amiază în zona Pieţei Sudului, în timpul unui control.

Vezi și

Ameninţări cu moartea pe o stradă din Capitală! Un poliţist a fost avertizat, fără nicio reţinere, de un taximetrist. Totul s-a întâmplat ieri după-amiază în zona Pieţei Sudului, în timpul unui control de rutină al Serviciului Circulaţie din cadrul Poliţiei Locale.

În staţia de taxi, individul a fost găsit în timp ce aştepta clienţi. Problema a fost însă că maşina în care era nu avea echipament radio conectat şi, mult mai grav, bărbatul nu avea atestat profesional. După ce poliţiştii au descoperit abaterile, taximetristul a refuzat să se legitimeze şi a început să vocifereze. Individul de 46 de ani a fost imobilizat şi dus la poliţie. Pentru încălcarea legilor taximetriei şi tulburearea ordinii publice, a primit o amendă de 11.100 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ameninţări cu moartea pe o stradă din Capitală! Un poliţist a fost avertizat, fără nicio reţinere, de un taximetrist