Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ameninţare cu cuţitul într-o biserică la Galaţi, în timpul slujbei de Sfântul Nicolae

Un bărbat de 62 de ani din Tecuci a intrat într-o biserică şi i-a ameninţat cu un cuţit pe preoţi şi pe enoriaşi, la slujba de Sf. Nicolae.

de Redactia Observator

la 07.12.2017 , 13:12

Un bărbat de 62 de ani din Tecuci a intrat într-o biserică şi i-a ameninţat cu un cuţit pe preoţi şi pe enoriaşi, la slujba de Sf. Nicolae. Individul a fost prins de jandarmi şi transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, scrie News.ro

În acest caz fiind întocmit un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de cuţit.

Incidentul a avut loc miercuri la o biserică din municipiul Tecuci unde se desfăşura slujba de Sf. Nicolae când un bărbat, cunoscut cu afecţiuni psihice, a intrat în incinta Bisericii şi a început să ameninţe cu un cuţit preoţii şi participanţii la slujbă.

Articolul continuă după reclamă

Unul dintre enoriaşi a apelat numărul unic 112, iar dispeceratul Poliţiei a direcţionat un echipaj al Jandarmeriei la biserică.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au găsit asupra sa un cuţit ciu lungimea de 25 de centimetri. A fost dus ulterior la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci unde i s-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de cuţit, cercetările fiind continuate de către poliţişti. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Ştiri sociale » Ameninţare cu cuţitul într-o biserică la Galaţi, în timpul slujbei de Sfântul Nicolae