Antena Meniu Search
x

Ameninţat cu moartea pentru că a purtat tricolorul!

Adolescentul din Sfântu Georghe, ameninţat cu moartea după ce a pus pe internet o poză în care apare cu Tricolorul, a cerut ajutorul Poliţiei.

Vezi și

Se teme de sutele de extremişti care au comentat poza publicată de el. Un adolescent cu drapelul tricolor atârnat de gât, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe. În spatele lui, sute de oameni care sărbătoreau Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. Cu steaguri ale Ungariei şi steaguri secuieşti.

Postată pe internet, imaginea a strâns o mie de comentarii vehemente. Şi ameninţări extremiste. Aparent, de la utilizatori cu nume maghiar.

Profesorii şi elevii comentează însă în clase despre isprava adolescentului care s-a afişat cu steagul naţional. Părinţii băiatului care a îmbrăcat tricolorul au cerut ajutorul autorităţilor. Pentru ameninţări, legea prevede şi pedepse de până la un an de închisoare.

După manifestaţiile de săptămâna trecută, patru extremişti maghiari ar putea primi interdicţia de a intra în România timp de un an de zile. Scandalul s-a declanşat după mitingul de la Tîrgu-Mureş, când reprezentanţii unei formaţiuni maghiare s-au îmbrâncit cu forţele de ordine şi au aruncat cu petarde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Ameninţat cu moartea pentru că a purtat tricolorul!