Antena Meniu Search
x

3.384 de amenzi date de oamenii legii în Noaptea de Înviere

Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, a prezentat bilanțul înregistrat de forțele de ordine în Noaptea de Înviere.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 19.04.2020, 18:15

20 de oameni din Galați au fost amendați cu câte 20.000 de lei
26.000 de oameni ai legii au fost la datorie, în ultimele 24 de ore - Hepta
  • 20 de persoane au fost amendate cu câte 20.000 de lei în Galați.
  • 26.000 de oameni ai legii au intervenit în Noaptea de Înviere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne a prezentat și câteva cazuri de încălcare a legii în Noaptea de Înviere. S-a prezentat cazul de la Hunedoara, unde mai multe persoane dintr-un cartier au atacat forțele de ordine cu pietre și s-au retras în case doar după intervenția Jandermeriei.

De asemenea, la Galați, în comuna Munteni, 20 de persoane au fost amendate cu câte 20.000 de lei fiecare pentru incendierea unor cauciucuri și pentru că se manifestau zgomotos. În acest caz, persoanele implicate au fost amendate pentru încălcarea restricțiilor impuse prin Ordonanța Militară numărul 3. De asemenea, tot în cazul de la Galați au fost întocmite și cele trei dosare penale pentru zădărnicirea bolilor.

Într-o localitate din Dâmbovița au fost amendate șapte persoane, cu suma totală de 13.000 de lei, pentru că ascultau muzică și consumau băuturi alcoolice în plină stradă.

În ultimele 24 de ore, autoritățile au intervenit pentru stingerea a 59 de incendii, majoritatea de vegetație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 3.384 de amenzi date de oamenii legii în Noaptea de Înviere