Antena Meniu Search
x

Amenzi de 120.000 de lei pentru scandalagii din Rahova

Şi în Capitală a fost scandal monstru! Într-un cartier din Sectorul 5, mai multe persoane de etnie rromă şi-au împărţit pumni, în plină stradă şi a fost nevoie de intervenţia autorităţilor pentru a calma spiritele şi aici. Însă sosirea oamenilor legii a creat mai multă isterie.

de Redactia Observator

la 20.04.2020, 11:39

Vezi și
  • Nouă persoane reținute după scandalul cu împușcături din Rahova
  • Audierile continuă, zeci de persoane au fost duse la secție

Puţin înainte de ora 21:00. În cartierul Rahova din Capitală se dă alarma. Un apel la 112 anunţă un scandal monstru între clanurile de rromi din Sectorul 5. O altercaţie, în plină stradă, printre focuri de armă şi farfurii.

Chiar dacă agenţii ajung pentru a calma spiritele, scandalagii mai rău se agită. Îndemnaţi să intre în case, oamenii nu ascultă de poliţişti nici în ruptul capului. Unul dintre agenţi foloseşte un spray paralizat, însă revolta ia amploare rapid. Aşa că oamenii legii sunt nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment.

Scandalul a pornit după o băută zdravănă, iar agenţii ajunşi la faţa locului au fost nevoiţi să ceară sprijin de la toate echipajele din zona Rahova.

DIANA SARCA, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei Mai multe persoane au fost imobilizate pentru audieri. Urmează să stabilim de la anume a plecate acest conflict, care sunt cauzele lui şi de asemenea în urma audierilor vor fi aplicate şi măsurile legale.

37 de persoane au fost audiate şi reţinute, noaptea trecută.

Tot ieri, dar la orele amiezii, incidente similare au avut loc şi în localitatea Baloteşti, din Ilfov. Zeci de persoane de etnie rromă au dat o petrecere în spatele blocului, încălcând Ordonanaţele Militare.

Mai multe echipaje din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au fost trimise acolo. Toţi scandalagii au fost imobilizaţi şi conduşi la Sediul Poliţiei din Otopeni.

Anne-Marie Ciolcă- purtător de cuvânt IPJ Ilfov - La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliţie din Otopeni care le-au solicitat să părăsească zona însă aceştia au refuzat, devenind violenţi. Au fost sancţionate contravenţional un număr de şase persoane.

Cuantumul amenzilor se ridică la suma de 120.000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Amenzi de 120.000 de lei pentru scandalagii din Rahova