Antena Meniu Search
x

Amenzi serioase pentru cei care nu-si ingrijesc spatiile verzi si gradinile dintre blocuri

Primaria vrea sa faca din bucuresteni adevarati gospodari. Edilii au in proiect amenzi serioase pentru cei care nu-si ingrijesc spatiile verzi si gradinile dintre blocuri.

Vezi și

Tot pentru ca orasul sa arate mai curat, blocurile ar trebui sa fie mai putin colorate, iar aparatele de aer conditionat si antenele n-au ce sa mai caute pe fatade.

Edilii Capitalei vor insa sa schimbe lucrurile schimband regulile. Conform unui proiect, bucurestenii care nu vor ingradi, igieniza sau nu vor planta iarba pe terenurile pe care le detin ar putea fi amendati cu pana la 5.000 de lei. Si nu sunt singurele modificari la care s-au gandit.

Consiliul General vrea sa mai fardeze fata gri si obosita a blocurilor din Bucuresti. Asta inseamna ca aparatele de aer conditionat si antenele de satelit vor disparea, cablurile electrice si de comunicatii vor fi ingropate, iar blocurile vor fi vopsite doar in culori deschise.

“Deocamdata, aplicam un proiect pe o zona prioritara care inseamna bulevardele Lascar Catargiu, Magheru, Carol, deci zona central. Cele care au fost reabilitate de curand nu intra in categoria aceasta. Cele care intra in risc sesmic major nu intra.

Sunt vizate in jur de 200 de cladiri in care locuiesc aproximatix 3000 de proprietari de apartamente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Amenzi serioase pentru cei care nu-si ingrijesc spatiile verzi si gradinile dintre blocuri