Antena Meniu Search
x

Ametiti de alcool, doi concubini s-au luat la bataie in plina strada

Daca dragoste nu e, sare sange! Cel putin asa s-a intamplat azi noapte intr-o comuna din Dambovita. Dupa ce au baut cot la cot, doi concubini s-au batut parte in parte.

Vezi și

El este Emil. Iar sangele de pe haina sa este al Stelei, femeia cu care a impartit in ultimul an si bune si rele. Aseara, cei doi si-au impartit doar pumni si picioare. “Pe fondul consumului de alcool si al unor neintelegeri familiale a izbucnit un conflict spontan intre doi concubini, ocazie cu care acestia si-au aplicat mai multe lovituri”,a declarat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtatorul de cuvant IPJ Dambovita.

“M-a dat cu capul de ciment. Am inebunit si eu, normal, ca barbat sunt si eu”, a spus vinovatul. Si cand s-a linistit, iubita sa numai om nu mai era. Femeia a ajuns pe mainile medicilor, iar concubinul ei pe mainile politistilor. A incercat sa explice ca nu a vrut decat sa se apere, dar tot s-a ales cu un dosar penal pentru loviri si alte violente. Acum nu mai vrea sa auda de Stela, iar sentimentul este reciproc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ametiti de alcool, doi concubini s-au luat la bataie in plina strada