Antena Meniu Search
x

AMINTIRI DIN INFERN. Mărturiile cutremurătoare ale celor doi îndrăgostiţi care au scăpat, MIRACULOS, din flăcări

Dumnezeu i-a luat de mână și i-a ținut bine. Radu și Georgiana au scăpat teferi, la trup, din grozăvia de acum 13 zile. Dar, pentru ei, greul abia începe. Au flash-back-uri și coșmaruri

Dumnezeu i-a luat de mână și i-a ținut bine. Radu și Georgiana au scăpat teferi, la trup, din grozăvia de acum 13 zile. Dar, pentru ei, greul abia începe. Au flash-back-uri și coșmaruri. Poveștile lor sunt înfricoșătoare.

Peste el a plouat cu bucăți de carne arsă. Carne de om. A căzut și s-a făcut punte pentru alții. A fost călcat în picioare și s-a ales cu o coastă ruptă și altele deplasate. A tras în piept un amestec de gaze, ca un Cyclon B, și abia după două săptămâni respiră, cât de cât, normal. „Un gând mă tot urmărește, de câteva zile. Anume că respir cu oamenii care au ars în jurul meu. Am scrum din ei, în plămâni...”, șoptește bărbatul.

Prietena sa a ieșit afară de parcă a dus-o Dumnezeu de mână. Acolo, în genunchi, buimacă, și-a strigat iubitul până și-a pierdut vocea. Torțe umane ieșeau urlând din crematoriul de pe strada Tăbăcarilor. Când s-au revăzut și-au dat seama. Fuseseră în iad, dar demonii, sătui deja, n-au putut să-i mănânce și pe ei. Moartea i-a ținut de mână. Dacă francezul Gericault ar fi trăit azi n-ar mai fi pictat înfricoșătorul tablou „Pluta Meduzei”. Ar fi zugrăvit un altfel de infern. 

Citește mai mult AICI:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » AMINTIRI DIN INFERN. Mărturiile cutremurătoare ale celor doi îndrăgostiţi care au scăpat, MIRACULOS, din flăcări