Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Anchetă la Buzău a Poliţiei Române, după imaginile cu agenţii din gară şi tânărul care ar fi fost bătut la secţie (Video)

Poliţia Română a demarat o anchetă în cazul de la Buzău, în care un tânăr a reclamat faptul că a fost bătut într-o secţie de poliţie din Gara Buzău.

de Cristian Ionescu

la 24.08.2019 , 17:03

Poliţia Română a demarat o anchetă în cazul de la Buzău, în care un tânăr a reclamat faptul că a fost bătut într-o secţie de poliţie din Gara Buzău.

El a fost şi amendat pentru refuzul de a se legitima, deşi buletinul său se afla în mâna poliţistului, dar şi pentru că a refuzat deplasarea către secţia de poliţie, deşi tânărul spune pe filmare că nu are vreo problemă să nu meargă.

Anchetă la Buzău a Poliţiei Române, după imaginile cu agenţii din gară şi tânărul care ar fi fost bătut la secţie

Vezi și

Conducerea Poliţiei Române a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul în care au acționat polițiștii din imaginile ce au apărut în spaţiul public, într-o gară din judeţul Buzău, precum și cu privire la atitudinea manifestată de aceştia.

Pe acelaşi subiect

"Astăzi se va deplasa o echipă formată din ofițeri de la Direcția de Control Intern şi de la Direcţia de Poliţie Transporturi pentru a stabili cu exactitate toate elementele şi pentru a lua măsurile legale ce se impun", precizează IGPR.

Un tânăr a anunţat că a fost agresat şi amendat de poliţişti fără să fi făcut ceva rău

Un tânăr care nu înţelege ce au poliţiştii cu el în gară a decis să filmeze evenimentul şi foarte bine a făcut. Înconjurat de agenţi de poliţie, tânărul spune că face ce vor ei şi se legitimează, conform legii, însă cere să ştie de ce este legitimat, dacă a făcut ceva, moment în care atitudinea agentilor se transformă rapid într-un film cu un rezultat bănuit de toată lumea.

"Am fost oprit de către poliția tf Buzău, de către 3 agenți, am fost abuzat, apoi am ajuns la secție și am fost bătut in secție și înjurat. Am luat și amenda 500 lei fără motiv, după cum se vede in video am dat buletinul și am mers la sediu și am luat amenda fără motiv. Ei au spus că nu am prezentat documentul și ca am refuzat sa merg la sediu și in video se vede ca nu am refuzat nimic", a transmis către Observator.tv tânărul.

Băiatul spune că-şi va căuta dreptatea în Justiţie.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Anchetă la Buzău a Poliţiei Române, după imaginile cu agenţii din gară şi tânărul care ar fi fost bătut la secţie (Video)