Antena Meniu Search
x

Ancheta complicata in cazul omului de afaceri disparut din Arad

Se complica ancheta in cazul omului de afaceri disparut saptamana trecuta din Arad. Politistii au descoperit o pata de sange in zona complexului unde barbatul ar fi fost vazut ultima data.

Vezi și

Politia l-a dat in urmarire internationala, familia se gandeste la ce e mai rau: rapire sau poate chiar crima la comanda.

Cel putin deocamdata, politia nu poate confirma asta dar se fac analize. In paralel, continua si cautarile, cu politisti, jandarmi si scafandrii. A fost adus de la Timisoara si cel mai bun caine specializat in astfel de cazuri. Familia a anuntat chiar ca va oferi o recompensa de 5.000 de euro oricui va putea da un indiciu care va duce la gasirea lui Abel Apostol.

Barbatul a disparut pe 1 mai ,din zona complexului sportiv Riviera, din Arad. De atunci, nimeni nu mai stie nimic de el. Masina lui a fost gasita in fata aceluiasi complex, al carui proprietar este chiar omul de afaceri. Telefonul lui este inchis tot de atunci.

Apropiatii spun ca afaceristul avea unele neintelegeri cu asociatii sai, dar pana acum, nicio pista nu s-a dovedit concludenta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Ancheta complicata in cazul omului de afaceri disparut din Arad