Antena Meniu Search
x

Anchetă în cazul fetiţei de doi ani din Tulcea, încurajată de părinţi să fumeze şi să bea alcool. Copilul a fost internat în spital (Video)

Direcția pentru Protecția Copilului a deschis o anchetă în cazul fetiței de 2 ani care a fost filmată de familie în timp ce fumează și bea cafea.

Fetita de doi ani care fumeaza si bea alcool

Direcția pentru Protecția Copilului a deschis o anchetă în cazul fetiței de 2 ani care a fost filmată de familie în timp ce fumează și bea alcool.

Imaginile șocante au fost filmate în casa părintească, în comuna Niculițel din Tulcea. Cei doi părinți își încurajează fetița să tragă de mai multe din țară și chiar să bea alcool sau cafea. Cei prezenți se amuză copios. Pe fundal, se aud râsetele adulţilor, în timp ce fetiţa continuă să fumeze.

Mama îşi pune copilul să tragă cu sete de cel puţin 4 ori din ţigară

Pe acelaşi subiect

Imaginile ar fi fost surprinse la o petrecere de bun venit dată în cinstea tatălui. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost o lună închis în Germania pentru furt. Săptămâna trecută s-a întors acasă, în judeţul Tulcea.

Inspectorii de la Protecția Copilului au precizat că au deschis o anchetă și că miercuri vor merge la Niculițel.

Înte timp, mama și fetița au fost internate la spital, pentru a fi supuse unor analize. De asemenea, părinții ar fi participat la o ședință de consiliere psihologică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Anchetă în cazul fetiţei de doi ani din Tulcea, încurajată de părinţi să fumeze şi să bea alcool. Copilul a fost internat în spital (Video)