Antena Meniu Search
x

Anchetatorii au un suspect principal în cazul azilului în care un bătrân a ars de viu

Anchetatorii au un suspect principal în cazul azilului în care un bătrân a ars de viu, iar alţi 19 au fost salvaţi de la o moarte sigură în ultimul moment.

Vezi și

Anchetatorii au un suspect principal în cazul azilului în care un bătrân a ars de viu, iar alţi 19 au fost salvaţi de la o moarte sigură în ultimul moment. Patroana afacerii este cea acuzată de ucidere şi distrugere din culpă. În apărarea ei, femeia spune că a fost un ghinion. Dar nu poate fi vorba de ghinion şi în faptul că doar un azil din tot Bucureştiul are aviz de la ISU.

O singură întrebare au avut procurorii pentru patroana azilului: de ce nu a obţinut autorizaţie de la pompieri. De cinci ore a avut Elena Tănase nevoie pentru a răspunde la întrebare.

- Era anevoios, voiam să ne apucăm de lucrări, dar era vorba de bani. Voiam să fie perfect, ca să nu plătim amenzi. Casa era în siguranţă.

Nu a fost un răspuns suficient de bun pentru a justifica moartea unuia dintre pacienţi şi rănirea altor 19. Patroana afacerii a scăpat de cătuşe, dar nu şi de probleme. "Doamna are calitatea de inculpat, s-a luat măsura controlul judiciar."

Problemele sunt departe de final şi pentru victime. O durere pentru cei salvaţi din incendiu e faptul că în urma au rămas medicamente scumpe, echipamente medicale de ultimă generaţie şi proteze lor pentru mâini şi picioare. Nu au fost toate mistuite, se află undeva în interiorul acestei clădiri. Doar că autorităţile spun că o recuperare implică riscuri prea mari acum.

O tragedie care se poate repeta oricând. În Bucureşti un singur azil are aviz ISU, iar în toată ţara sunt doar 40.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Anchetatorii au un suspect principal în cazul azilului în care un bătrân a ars de viu