Antena Meniu Search
x

O mamă nu mai ştie nimic de băiatul ei de 13 zile. Alex are 14 ani şi nu s-a mai întors acasă de la şcoală

O mamă nu mai ştie nimic de băiatul ei de 13 zile. Alex nu s-a mai întors acasă de la şcoală.  Are 14 ani şi locuieşte în sectorul 6 al Capitalei.

Vezi și

O mamă nu mai ştie nimic de băiatul ei de 13 zile. Alex nu s-a mai întors acasă de la şcoală.  Are 14 ani, locuieşte în sectorul 6 al Capitalei şi este un copil rebel. Comunică greu cu părinţii, care sunt surdomuţi. Mama nu ştie cum să-şi strige durerea ca să fie auzită şi ajutată. Astăzi, a lipit pe străzi afişe cu fotografia fiului ei. Orice informaţie îi poate ajuta pe poliţişti să-l găsească pe Alex la timp şi în viaţă. 

E strigătul mut al unei mame care l-a pierdut pe Alex. Femeia n-a vorbit niciodată, dar are în gesturi şi în privire disperarea unui părinte care nu mai ştie nimic de copilul lui. Pe 22 septembrie, Alex NU s-a mai întors de la şcoală. A plecat de la ore într-o direcţie necunoscută. 

Pentru că poarta şcolii era închisă, adolescentul a ales să sară gardul chiar în timpul orelor de curs, cel puţin aşa susţine unul dintre colegi, care a fost cu el chiar în momnetul dispariţiei. 

Familia lui se teme că a fost influenţat de anturaj. Cătălin, unchiul lui Alex: "Hotarasem la un moment dat, împreună cu el, să îl mutăm în siguranţă la Slatina, să scape de un anturaj. Ar fi cumva marginalizat în gaşca lui, pentru că parinţii lui sunt hipoacuzici." 

În parcul unde Alex obişnuia să se oprească în drum spre casă, mama şi unchiul lipesc afişe cu fotografia lui. Poliţiştii l-au căutat pe băiat în Centrul Vechi din Bucureşti. Cu patru zile înainte de dispariţie, a fost văzut în această zonă, iar o patrulă de poliţie l-a legitimat. Psihologii spun că 90 la sută dintre copiii daţi dispăruţi fug de acasă şi au vârsta lui Alex. 

În fiecare an, în România, 3000 de copii sunt daţi dispăruţi. 97 la sută sunt găsiţi în primele trei săptămâni. De restul de 3% nu mai află nimeni niciodată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » O mamă nu mai ştie nimic de băiatul ei de 13 zile. Alex are 14 ani şi nu s-a mai întors acasă de la şcoală