Antena Meniu Search
x

Angajatele de la "Grădiniţa ororilor" au fost trimise în judecată

Angajatele de la "Grădiniţa ororilor" din Constanţa, care au fost filmate cum aplicau pe copii lecţiile bătăii şi umilinţei, au fost trimise azi în judecată.

Vezi și

Angajatele de la "Grădiniţa ororilor" din Constanţa, care au fost filmate cum aplicau pe copii lecţiile bătăii şi umilinţei, au fost trimise azi în judecată.

Două directoare ale grădiniţei, două educatoare, două asistente de educatoare şi o femeie de serviciu sunt învinuite de purtare abuzivă. O acuzaţie însă pentru care pedeapsa ar putea fi foarte uşoară, spun avocaţii părinţilor, raportat la cât au pătimit cei mici.

Pentru purtare abuzivă, cele şase angajate ale grădiniţei ar putea fi. doar amendate. Altfel spus, ar putea scăpa aproape nepedepsite, dacă ar fi să exagerăm un pic. Aşa se face că acum avocaţii părinţilor copiilor şi părinţii în special sunt revoltaţi şi spun că angajatele ar fi trebuit trimise în judecată, de fapt, pentru rele tratamente aplicate copiilor dar şi pentru înşelăciune.

Iar pedeapsa, în cazul acesta, s-ar putea lăsa cu închisoare între doi şi şapte ani. Procesul însă e abia la început şi oricând, dacă dosarului i se aduc probe noi, s-ar putea schimba încadrarea juridică. Se pare că imaginile cumplite, duse de părinţi anchetatorilor, nu au fost suficient de convingătoare.

Asta deşi angajatele au fost filmate când îi loveau pe puşti, îi târâu pe podele, le dădeau să bea vin ca să-i adoarmă şi cafea, ca să-i trezească. Doar anul trecut, 60 de copii, cu vârste între 3 şi 6 ani, au urmat programul grădiniţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Angajatele de la "Grădiniţa ororilor" au fost trimise în judecată