Antena Meniu Search
x

Angajații Clubului Sportiv Școlar din Botoșani, nevoiți să sară gardul pentru a ajunge la serviciu

Sar gardul, ca să ajungă la muncă! Asta trebuie să facă, de azi, angajaţii unui club sportiv din Botoşani, dacă vor să-şi desfăşoare activitatea. De aproape un an, instituţia s-a trezit înconjurată numai de proprietăţi private.

Vezi și

Sar gardul, ca să ajungă la muncă! Asta trebuie să facă, de azi, angajaţii unui club sportiv din Botoşani, dacă vor să-şi desfăşoare activitatea. De aproape un an, instituţia s-a trezit înconjurată numai de proprietăţi private. Situaţia s-a complicat în momentul în care proprietarul terenului pe care îl străbăteau oamenii să ajungă la serviciu a început să-şi amenajeze curtea şi le-a interzis accesul.

Timp de opt ani conducerea clubului sportiv s-a judecat cu proprietarul terenului învecinat pentru dreptul de trecere. Instanţa a decis că proprietarul terenului nu este obligat să-i lase pe angajaţii clubului să treacă prin curtea lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rămași fără cale de acces, profesorii și funcționarii clubului sar gardul din curtea unei instituţii vecine. Iar tinerii sportivi care vin la Botoșani pentru diferite competiți organizate de club nu vor mai fi cazați acolo, tocmai pentru a nu fi nevoiți să sară garduri.

Nici săritul gardului nu este o soluţie de durată, mai ales că şi acea proprietate este în litigiu, fiind revendicată în instanţă. Conducerea clubului sportiv va trebui să ceară drept de trecere altor vecini, dar acest demers trebuie făcut tot la judecătorie şi durează.

Până atunci directorul clubului umblă pe la toate instituțiile abilitate în speranța că vor găsi o soluție pentru a obţine o cale de acces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Angajații Clubului Sportiv Școlar din Botoșani, nevoiți să sară gardul pentru a ajunge la serviciu