Antena Meniu Search
x

Mai mulți angajați ai uzinei de la Mioveni, infectați cu noul coronavirus

Este alertă de Covid şi la uzina Dacia de la Mioveni. Anunţul că virusul a infectat mai mulţi angajaţi a venit chiar din partea companiei, fără a oferi însă o statistică clară. Din interior, sub protecţia anonimatului, oamenii spun că ar fi vorba de 34 de cazuri, opt angajaţi care s-au vindecat, dar şi doi care au fost răpuşi de boală. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 15.07.2020, 21:34

Vezi și
  • Nu a fost precizat numărul angajaților infectați cu coronavirus.
  • Conducerea uzinei a decis să ia mai multe măsuri de siguranță.

Reprezentanții Dacia au confirmat că există angajaţi testaţi pozitiv, fără să precizeze numărul acestora. Au explicat, în schimb, reprezentanţii uzinei de la Mioveni că îmbolnăvirile nu sunt toate recente ci vorbim de cazuri apărute de-a lungul timpului, de la izbucnirea pandemiei. 

Conducerea Dacia spune că infectarea anumitor persoane s-a făcut, cel mai probabil, în afara uzinei, în contextul răspândirii comunitare a virusului. Ca o măsură de precauţie, s-a luat decizia de a fi închisă cantina uzinei, iar angajaţii îşi vor aduce mâncarea de acasă, astfel încât riscul de răspândire a virusului să fie limitat. 

În rest, activităţile de pe platforma industrială continuă normal, fără a fi afectată producţia, a anunţat compania. 

Vă reamintim că Argeş este printre judeţele cu cele mai multe cazuri de coronavirus, fiind raportate până acum 1570 de îmbolnăviri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mai mulți angajați ai uzinei de la Mioveni, infectați cu noul coronavirus