Antena Meniu Search
x

Video Animaţie grafică: Cum s-a produs accidentul din Dolj, în care o fetiţă şi străbunica sa au fost ucise în faţa porţii. Reacţia şoferiţei după impact: "N-am avut viteză, am făcut pană"

Tragedia care s-a abătut peste o familie din Dolj nu are alinare. O fetiţă de 11 ani şi străbunica ei au fost ucise în faţa porţii de o maşină condusă de o şoferiţă începătoare. Martorii povestesc că tânăra de la volan mergea pe drumul de ţară ca pe autostradă. Iasmina, fetiţa omorâtă, se visa artistă şi venise din Marea Britanie în vacanţă să-şi vadă bunicii şi străbunica.

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 19:47

Vezi și

Virgil Dănănaie, bunicul Iasminei: "Viteză exagerată. Nici pe autostradă n-am văzut aşa viteză". 

Reporter-vecin: - N-a frânat deloc?

- Nicio frână, nimic, a venit direct la noi.

Durerea e sfâşietoare. Lacrimile curg fără oprire pentru Iasmina- fetiţa de 11 ani care visa să devină artistă şi pentru străbunica ei. 

Pe acelaşi subiect

Erau cinci persoane aseară, la poartă, când o şoferiţă începătoare a intrat cu maşina pe contrasens, a spulberat o podişcă şi s-a oprit în grupul de oameni.

Într-o fracţiune de secundă, Iasmina şi străbunica ei, de 77 de ani, au fost ucise. Culmea, bunicii şi o altă rudă au scăpat fără nicio zgârietură.

Virgil Dănănaie, bunicul Iasminei: "Noi am fost acolo pe piatra aia. Fata a fost în poartă. Mama a fost pe un scăunel lângă piatră"

Ucisă în faţa porţii

Vărul bunicului: "Aici am stat. Aici am stat eu, aici a stat aia bătrână şi colo a stat fata. Colo a stat mamaie-sa şi colo tataie-su. Şi când am văzut-o la porţile alea departe: "Bă, cine e nebunul ăsta de merge aşa cu maşina asta pe aici şi când a ajuns la 50 de metri, la magazinul ăsta, "Bă, fii atent, că asta pierdu controlul la volan! A intrat colo şi fără frână, fără nimic, direct în noi aici".

Accidentul a avut loc pe o uliță neasfaltată, unde nu poți circula cu mai mult de 20 de km pe oră, să nu-ţi rupi maşina. Şoferiţa, în vârstă de 30 de ani,  a susţinut că a făcut pană. 

Poliţiştii pun nenorocirea pe seama lipsei de experienţă.

"Că n-a avut viteză, că a avut pană. Cum, că maşina ta se legăna?", spune o rudă

Mătuşa fetei: I-a zis: "Ce făcuşi fată, îmi omorâşi fata?". Şi ea zice: "Nu vrusei!"

Iasmina şi surioara ei mai mică locuiau de 7 ani în Marea Britanie împreună cu părinţii. În urmă cu trei săptămâni, mama le-a adus în vacanţă să-şi vadă bunicii şi străbunicii, după doi ani de dor. Vineri urmau să plece înapoi în Anglia.

Virgil Dănănaie, bunicul matern: Ne-am bucurat de ele, să le facem voile.

Iasmina era mândria tuturor. În urmă cu doi ani, a apărut la televizor cântând. Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest şi nu consumase alcool. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Animaţie grafică: Cum s-a produs accidentul din Dolj, în care o fetiţă şi străbunica sa au fost ucise în faţa porţii. Reacţia şoferiţei după impact: "N-am avut viteză, am făcut pană"