Antena Meniu Search
x

Video Iasmina, fetiţa din Dolj ucisă în faţa porţii alături de străbunica ei, se caracteriza ca o fire sensibilă şi era pasionată de muzica populară: "Faptul că sunt aşa nu e un dezavantaj"

O fetiţă de 11 ani şi străbunica ei au murit în urma unui accident teribil în localitatea Valea Stanciului din Dolj. Aurelia şi strănepoata ei, Iasmina, se aflau în faţa porţii pe un cap de pod, în momentul în care o şoferiţă neexperimentată a intrat cu maşina în ele şi le-a ucis pe loc.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 01.09.2021, 15:37

Colaj cu maşina după accident, capul de pod distrus în faţa porţii şi Iasmina, fetiţa de 11 ucisă
Fetiţa şi străbunica ei au fost spulberate de o maşină, în faţa porţii casei lor - Observator / ISU Dolj / Youtube Catalin Piticu

Iasmina şi bunica ei au fost izbite violent de o maşină condusă de o şoferiţă fără experienţă la volan. Au fost resuscitate conform protocolului, însă medicii nu le-au mai putut salva. Cele două nu au răspuns manevrelor de resuscitare, așa că decesul s-a constatat la fața locului.

Accidentul este cu atât mai şocant cu cât s-a petrecut pe o uliţă neasfaltată, unde localnicii spun că este greu să mergi cu viteză fără să îţi "rupi" maşina. Bunicul fetei care a murit, fiul Aureliei, spune însă că şoferiţa ar fi mers totuşi cu viteză.

Reporterul Observator Cristina Oprea a stat de vorbă cu oamenii aflaţi pe uliţă şi aceştia au mărturisit că nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. Şoferiţa ar fi venit cu viteză, a pierdut controlul volanului, a dat în două capete de pod din beton. Pe unul l-a spulberat, pe cel de-al doilea l-a doborât. A intrat în plin în 5 oameni. Aurelia şi Iasmina au murit, iar ceilalţi au scăpat cu răni uşoare.

Iasmina era pasionată de modeling şi muzica populară 

Pe acelaşi subiect

Iasmina trebuia să se întoarcă vineri în Anglia, la părinţi. 

Venise cu sora ei de 5 ani în vacanţă, în urmă cu trei săptămâni, aduse de mama lor. Părinţii s-au mutat acolo de 7 ani, iar fetele nu mai veniseră acasă de 2 ani. 

Mama lor, nepoata Aureliei, le-a adus să îşi vadă rudele. Iar bunica urma să le ducă vineri înapoi în Anglia, la părinţi. 

Iasmina era talentată la cântat şi chiar a interpretat mai multe melodii populare, de-a lungul timpului, la Etno TV. Într-un clip animat postat pe canalul ei de Youtube, fetiţa se descria ca fiind o fire sensibilă, căreia nu îi place bullying-ul şi nici rochiile. Dar îşi dorea să devină creatoare de ţinute, fiind pasionată de modeling, iar într-o zi să o îmbrace, de ce nu, pe Lady Gaga.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Iasmina, fetiţa din Dolj ucisă în faţa porţii alături de străbunica ei, se caracteriza ca o fire sensibilă şi era pasionată de muzica populară: "Faptul că sunt aşa nu e un dezavantaj"