Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Antrenor al unei echipe de fotbal in stare grava, dupa ce a fost batut de un tanar

Antrenorul echipei de juniori B la fotbal de la Clubul Sportiv Scolar Brasovia, Gheorghe Ciobanu, a fost internat in stare grava la spital, dupa ce a fost batut de un tanar de 24 de ani, in curtea casei sale din centrul Brasovului

de Redactia Observator

la 28.04.2013 , 17:52

Comisarul sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al Politiei Brasov, a declarat ca tanarul de 24 de ani, student in oras, l-a batut cu pumnii si picioarele pe antrenorul de fotbal, in urma unui conflict declansat pe fondul consumului de alcool.

Se pare ca barbatul a primit in vizita doi tineri, de 20 si 24 de ani, vineri seara, iar dupa ce au baut impreuna pana spre dimineata, in jurul orei 03:00, a izbucnit un conflict spontan intre el si studentul de 24 de ani.

"Sectia 1 Politie Brasov a fost sesizata prin Serviciul 112 cu privire la faptul ca un brasovean a fost agresat fizic in curtea casei sale. Politistii s-au deplasat imediat la fata locului, au constatat ca cele sesizate se confirma, persoana agresata, un barbat de 51 ani, fiind transportat in stare grava cu o ambulanta la spital. In urma activitatilor desfasurate, dupa numai cateva ore de la sesizare, politistii l-au identificat si retinut pe suspectul in acest caz, un tanar de 24 ani din municipiul Brasov. Victima a consumat bauturi alcoolice la domiciliul sau, impreuna cu tanarul mentionat, si pe fondul unui conflict spontan, agresorul a lovit-o cu pumnii si picioarele, dupa care a fugit de la locul faptei", a spus Naghi, duminica, intr-un comunicat.

Articolul continuă după reclamă

Gheorghe Ciobanu a ajuns in stare critica la spital cu un traumatism cranio-cerebral, cu hematom subdural, acesta fiind operat si aflandu-se in recuperare.

Agresorul a fost retinut de politisti si prezentat magistratilor brasoveni, care au emis, duminica, pe numele acestuia, un mandat de arestare preventiva de 29 de zile, pentru tentativa de omor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Antrenor al unei echipe de fotbal in stare grava, dupa ce a fost batut de un tanar