Anul acesta, de sărbători, peştele ia locul porcului
Aproape un sfert dintre români, spun specialiştii, au înlocuit preparatele din carne de porc cu creveţi, caracatiţă, midii, somon sau păstrăv pentru masa de Crăciun. Românii au început să pună mai mult preţ pe sănătate.
Aproape un sfert dintre români, spun specialiştii, au înlocuit preparatele din carne de porc cu creveţi, caracatiţă, midii, somon sau păstrăv pentru masa de Crăciun. Românii au început să pună mai mult preţ pe sănătate.
Masa de Crăciun o asociem mereu cu foarte mult carne de porc. Ei bine, pentru anul acesta speciali;tii au venit cu o alternativ mai sănătoasă. Iată şi meniul propus de ei. Peşte şi fructe de mare în loc de carne de porc. Recomandarea specialiştilor, pentru mesele de sărbători.
Fructele de mare sunt digerabile în proporţie de 97%. Se prepară mult mai repede şi sunt şi mult mai sănătoase. Iată şi propunerea bucătarului pentru masa de Crăciun.
Specialiştii spun că peste 25% dintre români şi-au schimbat anul acesta planurile pentru mesele de sărbători. Printre ei sunt şi Adrian şi Mirela. Şi spun că este primul an când peştele este vedeta mesei lor de Crăciun.
Peştele nu trebuie să lipsească nici de pe masa de Revelion. Tradiţia spune că ne poartă noroc la trecerea dintre ani.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰