Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Aparatele de fitness din parcuri, luate cu asalt de pensionari

Cine n-are batrani, sa-si cumpere! Nu doar pentru intelepciunea lor, ci si pentru forta lor fizica. Si nu glumim deloc. In Brasov, pensionarii se antreneaza de parca pleaca in Afganistan

Vezi și

A spus cineva varsta a treia? A spus cineva pensionari? A spus cineva batranete? Brasovenii au atata energie de parca se dopeaza cu elixirul tineretii

Cei care au crezut ca sportul preferat al seniorilor este mersul cu troleul au acum un soc. Exista fitness dupa pensie. “Sportul in aer liber e sanatos si capat buna dispozitie, pofta de mancare, si-asa altceva n-am de facut”, spune un pensionar.

Apetitul pensionarilor pentru aparatele de fitness din parcuri le-a luat cu surprindere pe autoritati. Sperau sa prinda si la copii. Dar au prins la bunicii lor. “Cei mai multi dintre solicitanti sunt persoane in varsta si tot ei sunt si cei mai multi utilizatori ai acestor aparate”, a declarat Sorin Toarcea, purtatorul de cuvant al primariei Brasov.

Dependenta de fitness s-a transmis dintr-un cartier in altul. Bunicii vor acum aparate noi in parcurile de langa case. Pentru o sala de forta in aer liber, primaria cheltuie 200.000 de lei. Dar sanatatea batranilor care o folosesc este de nepretuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Aparatele de fitness din parcuri, luate cu asalt de pensionari