Antena Meniu Search
x

Apel la umanitate pentru o poliţistă din Focşani, mamă a unui băieţel de un an: 'Lenuţa trebuie să trăiască'

Lenuţa Cernica, o poliţistă din Focşani, are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravieţui după ce a descoperit că suferă de o boală cumplită.

Apel la umanitate pentru o poliţistă din Focşani, mamă a unui băieţel de un an: 'Lenuţa trebuie să trăiască' - Facebook

Lenuţa Cernica, o poliţistă din Focşani, are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravieţui după ce a descoperit că suferă de o boală cumplită.

În vârstă de 30 de ani, Lenuţa este absolventă a Şcolii de Agenţi de Poliţie 'Vasile Lascăr', promoţia 2009, iar în prezent are gradul de agent principal de poliţie şi lucrează la Poliţia Focşani.

"Elena nu este doar un polițist bun, dar este și o sportivă desăvârșită, o atletă care participă constant la Campionatele de Atletism ale M.A.I. Doar că acum o lună, în timp ce se pregătea într-o sală de sport, Elena și-a pierdut cunoștința și a căzut. A mers la spital, iar diagnosticul a fost crâncen, 'tumoră parietală profundă stânga', cancer la creier pe românește", se arată într-o postare de pe Facebook a paginii 'Poliţiştii au umor'.

Poliţiştii au spus că există o şansă pentru Lenuţa, însă o operaţie în străinătate va costa foarte mult, iar posibilităţile familiei tinerei din Focşani sunt limitate.

Pe acelaşi subiect

"Știu că poate v-ați săturat să vedeți aproape lunar apeluri umanitare, dar gândiți-vă pentru o secundă că dvs. sau cineva drag poate fi în situația asta disperată. Iar apoi gândiți-vă că oamenii ar ignora apelul dvs., sătui de semeni care imploră DREPTUL LA VIAȚĂ. Rog orice coleg sau om de bună credință să ajute așa cum și cu cât poate. Oricine poate fi lovit de boală, iar atunci este cel mai important să fim solidari unul cu celălalt. Dacă nu puteți ajuta cu bani, măcar distribuiți postarea, astfel să ajungă la oameni care o pot ajuta. Elena trebuie să trăiască! Elena are dreptul la viață!", se mai arată în postare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Apel la umanitate pentru o poliţistă din Focşani, mamă a unui băieţel de un an: 'Lenuţa trebuie să trăiască'