Antena Meniu Search
x

Elevă bătută măr în clasă, la un liceu din Focşani, în numele iubirii. Fata era îndrăgostită de prietenul unei colege

O elevă de clasa a 10-a de la Colegiul Tehnic Ion Mincu din Focșani a fost pedepsită fizic de o colegă de clasa a 11-a. Incidentul a avut loc în clasă.

Elevă bătută măr în clasă, la un liceu din Focşani, în numele iubirii. Fata era îndrăgostită de prietenul unei colege

O elevă de clasa a 10-a de la Colegiul Tehnic Ion Mincu din Focșani a fost pedepsită fizic de o colegă de clasa a 11-a. Incidentul a avut loc în clasa în care învață eleva agresată.

Mărul discordiei ar fi fost un băiat, pe care l-ar dori de prieten ambele tinere. După ce a fost păruită şi bătută în faţa clasei, după cum spune chiar directoarea colegiului, victima și-a sunat părinții și le-a povestit ce a pățit.

Aceștia au îndemnat-o să sune la 112, lucru pe care l-a și făcut. Prin urmare, la școală au ajuns și polițiștii, care au verificat aspectele semnalate și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Directoarea Colegiului Tehnic Ion Mincu a precizat că săptămâna viitoare va avea loc consiliul profesoral, ocazie cu care elevei bătăușe îi va fi scăzută nota la purtare.

„A fost o altercație între două fete de la clasele a X-a și a XI-a. S-au contrat de la niste postări pe Facebook. În timpul pauzei, cea de la clasa a XI-a a trecut pe la colega din clasa a X-a. A tras-o de păr și i-a dat o palmă, după care a plecat. Aceasta și-a sunat părinții, care au sfătuit-o să sune la 112, ceea ce a și făcut, și imediat a venit poliția. Atât noi cât și domnul polițist le-am explicat ce repercusiuni pot avea aceste fapte. Noi o să avem consiliu profesoral săptămâna viitoare și îi vom scădea nota la purtare. Aceste comportamente nu trebuie acceptate. Joi am chemat părinții ambelor fete la școală. Dacă va fi nevoie de consiliere, o vom trimite la psiholog (n.r. pe eleva bătăușă)”, a declarat directoarea Colegiului Tehnic Ion Mincu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Elevă bătută măr în clasă, la un liceu din Focşani, în numele iubirii. Fata era îndrăgostită de prietenul unei colege