Antena Meniu Search
x

Video Mai mulți tineri din vestul țării au creat o aplicație pentru șoferi, care îi ajută să raporteze incidentele în care poate fi implicată mașina

Sigur vi s-a întâmplat măcar o dată ca cineva să vă blocheze mașina și să nu știţi cum să l contactaţi pe proprietar. Şi, de regulă, ce facem? Claxonăm. E clar, era nevoie de o altă soluţie iar ea vine azi din Timişoara şi Arad.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.02.2021, 13:25

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O aplicație gratuită este disponibilă acum, acolo şi, în curând, în toată țara. Introduci numărul mașinii, transmiţi problema, iar robotul din aplicaţie îl sună pe proprietar.

Cum funcționează aplicația? Se introduce adresa aplicației, apoi îți faci cont și se raportează incidentul. Aplicația cere apoi numărul de înmatriculare pentru care se face sesizarea și identificarea tipului de incident raportat. Mesajul va fi transmis imediat proprietarului. 

Această aplicație, care în curând va fi disponibilă și pentru telefoanele mobile, poate funcționa și ca asistent personal va transmite când îți expiră ITP-ul, rovinieta sau asigurarea. De asemenea, poți raporta un accident sau dacă vezi că este mașina. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mai mulți tineri din vestul țării au creat o aplicație pentru șoferi, care îi ajută să raporteze incidentele în care poate fi implicată mașina