Antena Meniu Search
x

Sute de absolventi ai Liceului Bolintineanu vor ajunge la Politia Capitalei

Dupa febra examenelor, elevii au intrat in febra audierilor. Aproape 300 de absolventi ai Liceului Bolintineanu din Capitala vor ajunge pana la sfarsitul saptamanii la Politia Capitalei

Vezi și

Dar unii nici cu spaga nu iau BAC-ul! Cel putin, asta acuza mama unei absolvente de Liceul "Dimitrie Gusti", tot din Bucuresti. Aceasta a depus plangere, dupa ce, spune ea, ar fi dat spaga 200 de euro doar ca fata ei sa treaca de proba scrisa la Matematica, dar a picat. Mama elevei a vorbit cu diriginta clasei, profesoare de chimie, iar aceasta i-a promis in schimbul a 200 de euro ca tanara se poate prezenta la proba de Matematica fara emotii.

Acest lucru, insa, nu s-a intamplat, iar un motiv ar putea fi acela ca proba de Matematica a fost sustinuta dupa examenul de la Limba si literatura romana, cand politistii au intrat la banuieli cu privire la felul in care Bacalaureat-ul de la Liceul Dimitrie Bolintineanu a fost sustinut.

Directoarea acestui liceu a fost arestata preventiv, dar femeia a facut recurs. Costica Varzaru fost acuzata ca a primit bani de la elevi pentru a-si folosi influenta pe langa membrii comisiei de BAC. Acestia ar fi trebuit sa ii lasa sa copieze.

Acum, femeia se afla in fata instantei. Judecatorii vor sa afle unde a gresit si cu ce se face vinovata. Anterior, Costica Varzaru spunea ca nu s-a implicat sub nicio forma in strangerea de fonduri pentru ca nu i s-a adus la cunostinta faptul ca s-ar strange o suma de bani.

De asemenea, a adaugat ca nu a initiat niciun act cu privire la strangerea banilor, insa a fost anuntata de catre presedintele comitetului de parinti ca exista o suma stransa pentru Bacalaureat : 12.900 de lei. Aceasta suma ar fi fost destinata pentru a asigura un minim de conditii Comisiei de examinare, desi comisia era formata doar din cinci membri. Dupa un calcul simplu, ar iesi o suma foarte mare pentru fiecare membru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Sute de absolventi ai Liceului Bolintineanu vor ajunge la Politia Capitalei