Antena Meniu Search
x

Apropiații lui Mihael Schumacher sunt ÎNGRIJORAȚI pentru situația acestuia

Apropiații pilotului se tem pentru starea de sănătate a acestuia și pentru situația familiei, care suportă cheltuieli pentru recuperare de 154.000 de dolari pe săptămână.

Apropiații pilotului se tem pentru starea de sănătate a acestuia și pentru situația familiei, care suportă cheltuieli pentru recuperare de 154.000 de dolari pe săptămână.

Pe date de 14 octombrie 2001, Michael Schumacher câștiga Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, pentru a patra oara. În urma accidentului de schi suferit în 2013, la Meribel, starea de sănătate a acestuia este incertă.

În prezent, la locuința sa de lângă Lacul Geneva se află 15 medici, asistente și terapeuți, care fac eforturi considerabile pentru recuperarea lui.

Cheltuielile pentru recuperarea lui Michael sunt enorme, iar facturile medicale pe care le-a plătit familia sa până acum s-au ridicat la valoarea de peste 15 milioane dolari. Fanii și cei care îl cunosc sunt îngrijorați de situația lor financiară, deși averea familiei Schumacher este estimată la peste 700 milioane euro. Totuși, aceștia consideră că banii sunt insuficienţi dacă nu se înregistrează progrese în starea lui Schumacher.

Singurele declarații făcute despre starea lui Michael aparțin managerului său, Sabine Kehm, care insistă că Schumi se află pe drumul cel bun. "Suntem bucuroşi să spunem că se observă o îmbunătăţire a stării sale şi spun asta având în vedere gravitatea accidentării sale. Desigur va trebui să mai luptăm o lungă perioadă de timp. Cerem ca intimitatea familie lui Michael să fie respectată şi evitate speculaţiile cu privire la starea sa de sănătate", declara aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Apropiații lui Mihael Schumacher sunt ÎNGRIJORAȚI pentru situația acestuia