Antena Meniu Search
x

Video Aradul a fost cuprins de atmosfera Crăciunului. Deşi afară este caniculă, primarul vrea să cumpere brad: ''Doamne fereşte, numai asta ne lipseşte''

Pe principiul gospodăresc "Fă-ţi iarna car şi vara sanie", Aradul se pregăteşte deja de Crăciun. Chiar dacă afară e caniculă, primăria vrea să cumpere deja bradul care va împodobi centrul oraşului în decembrie. Ba chiar a împodobit cu steluţe şi luminiţe în faţa primăriei, aşa, ca model. Locuitorii s-au crucit şi spun că alte probleme îi ard.

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 22:00

Vezi și

Brazii din faţa primăriei au fost împodobiţi deja cu fundă roşie, steluţe şi globuri strălucitoare, luminiţele festive au fost aprinse şi doar colindele lipsesc. Înfierbântaţi de codul galben de caniculă, arădenii nu înţeleg ce se întâmplă.

''Un pic cam devreme.''

''Doamne fereşte, numai asta ne lipseşte că în rest avem de toate! Până la Crăciun ....''

De ce vrea primarul să cumpere brad încă de acum

Pe acelaşi subiect

Există o explicaţie. Primăria s-a hotârât deja să cumpere bradul de Crăciun. Artificial, ca să nu se mai întâmple ca anul trecut, când pomul verde de sărbătoare a fost sărăcăcios, cu ramuri rare şi cam ofilit. Noul brad va fi înalt de 20 de metri şi garantat pe 10 ani. Deocamdată, este probat modelul la scară redusă. 

Călin Bibarț, primarul Aradului: De ce să nu cumpăram un produs de calitate la un preţ mult mai scăzut şi să stăm până la toamnă spre iarnă când au preţul mult mai mare?

Ca să se poată bucura toţi arădenii, primarul a postat pozele pe Facebook. În câteva ore, contul lui s-a umplut de sute de comentarii, care de care mai ironice. Priorităţile ar trebui să fie altele în plină vară, spun majoritatea locuitorilor, cum ar fi aerul condiţionat în mijloacele de transport în comun sau curăţenia oraşului. Alţii vin cu o propunere de sezon: nişte dozatoare de bere în faţa primăriei ar fi fost mult mai potrivite la 35 de grade Celsius. Cu plus. 

''Problema ţânţarilor, problema unor zone care în continuare nu sunt atât de curate.''

''Pe mine ce mă doare e faptul că nu au grijă de animale, de asta ar trebui să aibă grijă pe caniculă, să pună apă.''

Potrivit calculelor contabile, investiţia în noul brad artificial se va amortiza în trei ani. Anul trecut, pomul de Crăciun a costat 7.300 de lei, însă a fost plătit de firma care a făcut amenajările de sărbătoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Aradul a fost cuprins de atmosfera Crăciunului. Deşi afară este caniculă, primarul vrea să cumpere brad: ''Doamne fereşte, numai asta ne lipseşte''