Antena Meniu Search
x

Galerie foto Moartea misterioasă a unei mame de 22 de ani din Anglia, găsită fără suflare în cadă, la două zile după Crăciun. Medicii nu-și pot explica ce i s-a întâmplat

Moartea tragică a unei mame de 22 de ani din Anglia rămâne un mister, la mai bine de șase luni de la nefericitul eveniment, după ce ancheta unui medic legist nu a reușit să scoată la iveală cum a murit tânăra.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.07.2021, 17:04

Patologul dr. Alison Armor a spus că „nu știe” ce a cauzat moartea subită a lui Silhesha Chantel Sunderland, pe 27 decembrie. Tânăra a fost găsită inconștientă în baia casei sale, în jurul orei 11 dimineața, după o noapte în care băuse împreună cu partenerul ei, Marc Scott. Bărbatul, care intenționa să o ceară în căsătorie, a încercat zeci de minute să o resusciteze, însă fără succes.

Raportul medicului legist care a anchetat decesul nu a găsit ”nicio dovadă de traume ori vătămări, nimic semnificativ pe plan intern” care ar fi putut cauza moartea.

„Nu a existat ... nici o afectare a inimii, nici vărsături în căile respiratorii, vezica urinară a fost normală și, deși a existat un pic de sânge în cavitatea abdominală, dar dr. Armor spune că din cauza vârstei și a sănătății sale generale, a fost o cantitate atât de mică încât nu există niciun motiv care să-i fi provocat moartea. În cele din urmă, dr. Armor spune că nu știe ce i-a cauzat moartea", se arată în raportul depus la instanță.

Medicul de familie suspectează o afecțiune cardiacă

Pe acelaşi subiect

Medicul de familie al tinerei mame crede însă că aceasta ar fi putut suferi de o afecțiune cardiacă nedetectată cunoscută sub numele de sindromul morții de aritmie bruscă (SADS).

Acesta a spus că tânăra, din Bamber Bridge s-a plâns de durerile abdominale în lunile care au precedat moartea ei și, în ciuda testelor din martie care nu prezintă anomalii, consideră că boala i-ar fi putut cauza moartea.

"Este posibil ca anumite schimbări pe care le puteți vedea într-o inimă vie să nu fie identificabile după moarte”, a spus medicul.

Pacienții SADS trăiesc cu o afecțiune cardiacă nedetectată care duce în cele din urmă la stop cardiac. Boala afectează aproximativ 500 de persoane în Marea Britanie pe an.

Mama de 22 de ani, moartă în cadă din ”cauze naturale”

Medicul legist a concluzionat că tânăra mamă de 22 de ani a murit din cauze naturale.

„Post mortem nu a putut găsi nicio cauză de deces și a fost exclusă o cauză nefirească, astfel încât singura posibilitate pare a fi o afecțiune medicală neidentificată. Orice s-a întâmplat cu Silhesha a fost un eveniment brusc și catastrofal”, a concluzionat medicul legist.

Gemenii femeii, Aliyah și Hugo, au rămas acum orfani de mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Moartea misterioasă a unei mame de 22 de ani din Anglia, găsită fără suflare în cadă, la două zile după Crăciun. Medicii nu-și pot explica ce i s-a întâmplat