Antena Meniu Search
x

Arges: Student african cautat dupa ce s-a aruncat de pe baraj

Raul Arges ascunde inca un mister! Trupul unui student, originar din Coasta de Fildes, e cautat de aproape 24 de ore

Vezi și

S-ar fi sinucis, spun anchetatorii. Era consumator de etnobotanice, iar de curand, trecuse printr-o incercare grea. Iubita romanca renuntase la copilul pe care il asteptau impreuna. "Nu-mi vine sa cred. Deci, nu cred ca s-a intamplat lucrul asta", a spus iubita tanarului, Andreea Nose. S-a smuls din mainile ei. Ii era iubit de cateva luni si tatal copilului la care tocmai renuntase.

Era fericit cu ea. De acasa, insa, din Coasta de Fildes, parintii ar fi pus presiune pe el. Stiau de relatia cu Andreea. O tanara cu trei ani mai mare decat Gilbert. Nu erau de acord sa aiba un copil si l-ar fi convins sa o duca la doctor, pentru un avort. Au facut asta, in urma cu doua zile. Aseara, au iesit in oras, sa vorbeasca. Impreuna cu un alt prieten.

Etnobotanicele si intamplarile recente, pentru care nu era pregatit, l-ar fi coplesit. S-a aruncat in barajul de pe raul Arges. Desi un prieten a anuntat-o pe iubita lui ca se va arunca, aceasta n-a avut timp sa reactioneze. Astazi, pompierii au reluat cautarile. Gilbert, baiatul de 21 de ani, nu e de gasit.

Tanarul era student in anul pregatitor, pentru facultatea de Economie, din Pitesti. Cautarile ar putea fi reluate maine. Pentru anchetatori, singura certitudine e ca studentul s-a sinucis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Arges: Student african cautat dupa ce s-a aruncat de pe baraj