Antena Meniu Search
x

O asistentă cu coronavirus din Țăndărei a murit la Spitalul "Victor Babeș". Avea doar 42 de ani

O asistentă în vârstă de 42 de ani, diagnosticată cu noul coronavirus și transferată în stare gravă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase  'Victor Babeș" din București, a murit, se afată într-o informare de presă a Grupului de Comunicare Strategică. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.04.2020, 10:29

O asistentă cu coronavirus din Țăndărei a murit la Spitalul "Victor Babeș". Avea doar 42 de ani
Femeia fusese transferată la Spitalul "Victor Babeș" pe data de 4 aprilie, în stare gravă - Observator

O asistentă în vârstă de 42 de ani, diagnosticată cu noul coronavirus și transferată în stare gravă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase  'Victor Babeș" din București, a murit, se arată într-o informare de presă a Grupului de Comunicare Strategică. 

Femeia intrase în contact cu mai mulți pacienți diagnosticați cu coronavirus din Țăndărei.

"Din primele informații asistenta medicală din Țăndărei a decedat în data de 13.04.2020. Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată  COVID 19 în data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Fetești unde a fost și internată.  A fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase  'Victor Babeș" în data de 4 aprilie 2020. Avea boala cronică preexistentă: diabet zaharat, dereglări hormonale", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Numărul deceselor între pacienții cu noul coronavirus a ajuns la 332.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O asistentă cu coronavirus din Țăndărei a murit la Spitalul "Victor Babeș". Avea doar 42 de ani