Antena Meniu Search
x

Atacati de vulpi turbate

Sase comune din judetul Arges sunt in carantina dupa ce vulpile turbate au atacat oamenii ziua in amiaza-mare. Localnicii sunt ingroziti

Vezi și

Animalele agresive au sarit pur si simplu pe ei, mai ceva ca niste caini turbati. “Turbata, turbata! M-am speriat rau”, a povestit un satean care mergea linistit pe bicicleta, de la camp spre casa cand a fost atacat din senin de vulpe. “M-a atacat de picior prima data, apoi s-a repezit la mana”. Animalul nu s-a speriat de bicicleta cu care barbatul incerca sa se apere, ci dimpotriva a devenit si mai agresiva. Doar zgomotul unei masini l-a facut sa se indeparteze.

“In zona au mai existat cazuri de rabie, dar nu de agresivitatea de care a dat dovada in acest caz. A trebuit sa iau cele mai sigure masuri pentru a prevenii raspandirea bolii”, a declarat Constantin Gaureanu, medic veterinar.

Incidentul din localitatea Izvor nu i-a inspaimantat doar pe sateni, ci si pe cei din localitatiile invecinate. In apropierea padurilor nu mai merge aproape nimeni. Sase localitati sunt acum in carantina. Mai exact, autoritatile vor vaccina toate animalele domestice din comune si vor incerca sa prinda vulpile, lucru deloc usor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Atacati de vulpi turbate