Antena Meniu Search
x

Atacul profesorului cuţitar din Mioveni a fost filmat!

Atacul profesorului cuţitar a fost filmat! Două camere de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul a înjunghiat o tânără, pe stradă, în Mioveni.

Vezi și

Atacul profesorului cuţitar a fost filmat! Două camere de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul a înjunghiat o tânără, pe stradă, în Mioveni.

Un ţipăt scurt se aude în stradă, în faţa catedralei din Mioveni. Un bărbat în alb înjunghie o tânără, apoi fuge. După câteva secunde, se întoarce, şi loveşte din nou.

Rănită, fata aleargă în stradă şi cere ajutorul. Pe trotuar, sunt zeci de oameni, iar cuţitarul fuge printre ei. Sunt imaginile unui atac şocant, pus la cale de o minte bolnavă.

Atacatorul suferă de afecţiuni psihice de câţiva ani, de când şi-a pierdut postul de profesor de istorie. A fost internat de două ori, dar vecinii spun că în ultima vreme nu-şi mai lua tratamentul. Cu toţii se temeau de el.

Bărbatul locuia doar cu mama sa. Pe ea îşi descărca deseori furia. Agresorul ar fi cumpărat un cuţit chiar în ziua atacului. Şi-a ales o victimă la întâmplare, pe stradă. În calea lui a nimerit Ioana, o studentă de 19 ani, fără apărare. A înjunghiat-o până la os.

Îl cunoşteau însă şi poliţiştii, şi psihiatrii din Argeş. Şi unii, şi alţii l-au lăsat liber în trecut, deşi a mai dat o spargere şi a mai avut ieşiri violente. Atacatorul e cu atât mai periculos, cu cât pare extrem de calm şi de stăpân pe sine. Când s-a întors la locul faptei, le-a povestit senin anchetatorilor ce a făcut.

Nu e primul bolnav lăsat liber pe străzi. Anul trecut, un tânăr schizofrenic a pus la cale un atentat cu bombă în Universitatea din Iaşi. Abia după ce a încercat să arunce în aer zeci de studenţi a fost închis la Psihiatrie. Tot acolo a ajuns şi atacatorul din Mioveni. Ioana, victima lui, se teme să-l mai vadă vreodată. Ea a fost operată şi va fi consiliată de un psiholog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Atacul profesorului cuţitar din Mioveni a fost filmat!