Antena Meniu Search
x

ATENȚIE, ROMÂNI! O femeie a fost păcălită să renunţe la bijuterii, prin metoda „regele Cioabă”. Cum să TE FEREȘTI

O femeie de 60 de ani din comuna Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud, este prima persoană din judeţ păcălită prin metoda „regele Cioabă”

O femeie de 60 de ani din comuna Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud, este prima persoană din judeţ păcălită prin metoda „regele Cioabă”, aceasta pierzând, astfel, cerceii de aur pe care îi avea, în valoare de 500 lei, potrivit buletinului de presă remis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean, arată Agerpres.

„La data de 14 ianuarie 2016, pe raza localităţii Teaca, o femeie, în vârstă de 60 de ani, din comună, ar fi fost abordată de persoane necunoscute, aflate într-un autoturism, care i-ar fi oferit cadou, din partea regelui Cioabă, o pereche de cercei din metal de culoare galbenă, în schimbul celor pe care femeia îi purta. Ulterior, aceasta şi-a dat seama că cerceii primiţi de la necunoscuţi nu sunt din aur şi a sesizat poliţia”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au deschis dosar penal în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, persoanele vinovate fiind, deocamdată, necunoscute.

Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 500 lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » ATENȚIE, ROMÂNI! O femeie a fost păcălită să renunţe la bijuterii, prin metoda „regele Cioabă”. Cum să TE FEREȘTI