Antena Meniu Search
x

Au apărut cabinetele cosmetice pentru bărbaţi

Nu diferă prea mult de cele frecventate de femei. Este vorba tot despre pensat, tot despre epilat, tot despre măşti de tot felul. Plus şedinţe de masaj şi aromoterapie

Vezi și

 Dacă nu ar fi existat femeile, probabil că nu ar fi existat nici industria frumuseţii. Doar că, în ultimii ani, bărbaţii au început să fie din ce în ce mai interesaţi de aspectul lor. Vor să aibă nişte sprâncene frumos conturate, un ten fin şi curat, iar dacă găsesc câteva ore libere, nu ezită să se ducă la un tratament spa. Sau măcar la un salon de frumuseţe.

Aşa că, pensatul sau tratamentele faciale au devenit o obişnuiţă şi pentru bărbaţi. Specialiştii în frumuseţe au dezvoltat chiar şi tehnici speciale, exclusiv destinate bărbaţilor. Nu de alta, dar sprâncenele mult prea pensate nu sunt tocmai pe placul celor din jur.

Şi pentru că nu vorbim de un pensat obişnuit, ci de o simetrie şi o armonizare a sprâncenelor, masajul, dar şi aromoterapia au şi ele rolul lor. După pensat urmează tratamentul facial. Aşadar, nu e de mirare că numărul bărbaţilor care frecventează saloanele e din ce în ce mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Au apărut cabinetele cosmetice pentru bărbaţi