Antena Meniu Search
x

AUR prentru un sibian la Salonul de Invenţii de la Geneva

Invenţia unui sibian a făcut senzaţie la Salonul de Inventică de la Geneva. Inventatorul Alexandru Dragomir a câștigat aurul.

Vezi și

Invenţia unui sibian a făcut senzaţie la Salonul de Inventică de la Geneva. Inventatorul Alexandru Dragomir a câștigat aurul.

De la depărtare ai zice că este o masă ca oricare alta, dar de fapt este o tabletă imensă pe care poţi să cinezi, sau să-ţi bei cafeaua.

Se cheamă masă tactilă sau podium tactil, dar este practic o tabletă pe care poţi mânca. Cei care vor cumpăra dispozitivele românului nu le vor folosi însă pentru asta. Masa tactilă poate să ruleze orice tip de aplicaţie digitală. Poate fi vorba de zona educaţională, de informaţii care pot ajuta la o facultate sau o şcoală, sau de aplicaţii video. Poate fi folosit, de exemplu, într-un show-room auto. Clientul ar vedea maşina şi detalii tehnice în format tridimensional.

O masă tactilă costă între 2.000 şi 6.800 de euro, iar un podium puţin peste 4.000 de euro. Pentru inventatorul sibian viitorul sună bine, abia făcând față comenziilor. Companii din Bruxelles, Geneva sau firme din China sunt interesate de munca lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » AUR prentru un sibian la Salonul de Invenţii de la Geneva