Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Avem o surpriză!" Un tânăr poliţist şi-a oprit iubita în trafic de 8 martie şi a cerut-o în căsătorie: "Doream să fac acest lucru într-o zi importantă"

Dragostea pluteşte în... trafic. Poliţiştii de la Serviciul Rutier Neamţ au avut o misiune specială de 8 martie. Un tânăr poliţist şi-a dorit să îşi ceară iubita în căsătorie chiar în această zi de sărbătoare, motiv pentru care le-a cerut ajutorul colegilor săi. "Complicii" au oprit-o pe tânără în trafic, iar iubitul ei i-a pus întrebarea cea mare. Momentul emoţionant s-a încheiat cu un răspuns afirmativ din partea fetei. 

de Redactia Observator

la 08.03.2023 , 18:09

Un agent i-a urat tinerei "La mulţi ani" de Ziua Internaţională a Femeii şi apoi i-a transmis că are o surpriză pentru ea. Atunci a apărut Adrian, care s-a prezentat la "misiunea specială" cu un uriaş buchet de trandafiri şi un inel. Emoţionată, fata a zis "Da!", iar cei doi pot începe de acum să îşi facă planurile de nuntă.

Tânărul spune că 8 Martie este cea mai importantă zi din an pentru el

Tânărul, agent în cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț, și-a dorit ca cererea în căsătorie să aibă loc într-o zi importantă. Aşa că, a ales ziua de 8 martie pentru a-i face cea mai frumoasă surpriză iubitei lui, Denisa, şi ea poliţistă la Serviciul Public Pașapoarte Neamț.

Vezi și

„8 Martie semnifică pentru mine cea mai importantă zi din an. Doream să fac acest lucru (cererea în căsătorie - n.r.) într-o zi importantă”, a spus Adrian.

"Este o bucurie să fim alături de ei în acest moment unic. Suntem onorați! Este un moment pe care, de obicei, îl încredințezi prietenilor, apropiaților, astfel că nu am stat pe gânduri când ne-a cerut ajutorul. Le dorim ca bucuria zilei de 8 martie să îi însoțească permanent! Casă de piatră și multe bucurii!", a transmis IPJ Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » "Avem o surpriză!" Un tânăr poliţist şi-a oprit iubita în trafic de 8 martie şi a cerut-o în căsătorie: "Doream să fac acest lucru într-o zi importantă"