Antena Meniu Search
x

Aventuri în pădurea cu ţigări

Pădurile au avut mereu un aer de mister! Fie că vorbim de codrii haiducilor, de păduri bântuite sau pur si simplu de o pădure banală, cu siguranţă există o legendă sau o poveste interesantă legată de acele locuri.

Vezi și

Astăzi o să vă povestesc despre o pădure cum nu aţi mai auzit. Un codru de la graniţa cu Ucraina. Aici, sunt raportate tot felul de apariţii ciudate. Săptămânal, sătenii sau poliţiştii găsesc aici mii de pachete de ţigări. Să vedem care este explicaţia.

Pe orice împătimit al fenomenelor paranormale l-aţi întreba care este cel mai bântuit loc din România, răspunsul va fi, fără îndoială, acelaşi. Pădurea Hoia Baciu.

Apariţiile stranii de aici i-au adus renumele de Triunghiul Bermudelor Românesc. Dar fenomene bizare nu se întâmplă doar în acei codri. În nordul ţării, în judeţul Maramureş, există pădurea Rotunda. Aici nu apar luminiţe. Ci altceva.

În pădurea Rotunda apar baxuri de ţigări. Şi nu orice fel de ţigări, ci unele de contrabandă. Nu vorbim aici de evenimente izolate. Săptămânal, sute de baxuri sunt găsite prin pădure. Ar putea fi o coincidenţă. Doar că poliţia de frontieră nu crede în coincidenţe.

Lăsând gluma la o parte, pădurea Rotunda a devenit celebră tocmai din cauza traficanţilor de ţigări. Care, pentru propria libertate, lasă toată marfa baltă şi dau bir cu fugiţii.

Traficul de ţigări de contrabandă este, pentru mulţi oameni din zona de graniţă, o metodă de a-şi rotunji veniturile. În cazul în care au unul. Sătenii spun că sărăcia îi împinge pe cei mai mulţi să devină cărăuşi pentru reţele de trafic.

Dar, pentru căţelul Sara şi restul poliţiei de frontieră, unde-i lege, nu-i tocmeală. Chiar dacă asta înseamnă că uneori, trebuie să răscolească pădurile în căutarea ţigărilor abandonate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Aventuri în pădurea cu ţigări