Antena Meniu Search
x

Avocatul suspectat ca si-a ucis soacra nu si-a privit in ochi rudele

S-au privit in ochi pentru prima oara, de la crima. Avocatul suspectat ca si-a ucis soacra si sotia sa, presupus complice, s-au intalnit la tribunal cu rudele femeii ucise.

Vezi și

Nu si-au vorbit. El si-a sustinut nevinovatia doar in fata camerelor de luat vederi. Iar ea a tacut, ca intotdeauna. Oricum, anchetatorii par tot mai convinsi ca barbatul e autorul crimei. Desi, a incercat sa arunce vina pe socrul sau.

A venit de la 40 de kilometri departare ca sa-si priveasca nepoata in ochi si sa-i citeasca pe chip un raspuns de care inima ei are nevoie ca de aer: ca nu si-a ucis mama. Krisztina i-a aruncat bunicii doar o privire, iar judecatorilor, cateva vorbe. Nimic despre crima.  Asta complica misiunea anchetatorilor, mai ales dupa ce sotul tinerei l-a acuzat pe socrul sau de crima.

Tanara l-a urmat pe sot in fuga nebuna din tara. Nu se stie, insa, daca l-a si ajutat sa scape de cadavrul propriei mame.

In noaptea de 3 decembrie, barbatul si-ar fi ucis soacra dupa o cearta in familie. Nu ar fi fost prima. Nici cu sotia nu se intelegea prea bine.

Doar ca in ziua crimei, soacra ar fi fost motivul scandalului. A fost rapusa cu o lovitura precisa de cutit, in zona gatului.

Cadavrul, ascuns intr-un sac, a fost aruncat pe camp, la marginea unui sat de langa Oradea. A fost gasit de anchetatori, trei saptamani mai tarziu. Cei doi au fost prinsi in Elvetia si trimisi in tara, dupa cinci luni de arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Avocatul suspectat ca si-a ucis soacra nu si-a privit in ochi rudele