Antena Meniu Search
x

Băiatul care la 18 ani cântărea cât un copil de cinci, a murit.

Ignorat de autorităţi şi de medici, Florin, băiatul care la 18 ani cântărea cât un copil de cinci, a murit. În sărăcie, aşa cum a şi trăit. Asistenţii sociali i-au deschis uşa, abia după ce l-au văzut la televizor. Diagnosticat la naştere cu tetrapareză spastică, băiatul a fost crescut de tată. Deşi medicii i-au spus, fără ocolişuri, că fiul său a trăit prea mult, bărbatul a refuzat să creadă că o simplă criză de epilepsie îi poate ucide unicul copil.

Vezi și

 Florinel a fost lumina din ochii bunicii şi alinarea din sufletul tatălui. Împreună l-au crescut după ce mama l-a părăsit la naştere. La trei luni, Florinel a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. O boală care i-a măcinat trupul. La propriu. La 18 ani, băiatul cântărea cât un copil de cinci.

Lui Florinel niciun medic nu i-a oferit vreodată şansa la un tratament de recuperare, iar asistenţii sociali i-au bătut la uşă abia după ce l-au văzut la televizor.

Speranţele familiei s-au stins aseară, odată cu inima băiatului. Florinel a făcut o criză severă de epilepsie.

Până ieri, şansa lui Florinel la viaţă s-a numărat în zile, cel mult săptămâni. Unii medici, i-au spus, fără ocolişuri tatălui, că fiul lui a trăit prea mult. Aseară, tatăl a chemat ambulanţa, dar a refuzat să-şi ducă băiatul la spital.

Medicii nu au insistat. Peste două ore, băiatul s-a stins. În sărăcie, aşa cum a trăit. Fără apă, căldură şi lumină, în plină iarnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Băiatul care la 18 ani cântărea cât un copil de cinci, a murit.