Antena Meniu Search
x

Bal Britanic la Palatul Mogosoaia

Domeniul Mogosoaia va fi al copiilor maine seara. Acolo, va avea loc Balul Britanic. Excelenta Sa, Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, va fi prezent la eveniment, iar surprizele placute se vor tine lant pe parcursul intregii seri

Vezi și

British Ball 2013 va fi o seara in care este premiata performanța copiilor in cunoașterea limbii engleze, dar in același timp și o seara in care vor fi ajutati copii din Romania care nu vor putea merge niciodata și nici nu vor putea invața limba engleza.

De-a lungul anilor, acești copii au fost și sunt susținuți de copii din Marea Britanie. Este vorba de copiii aflați in grija Fundației "Copii in Dificultate" , care ofera sprijin și consiliere, dragoste și afecțiune unor copii ce sufera de boli incurabile sau aflați in faza terminala, copii infectați cu HIV/SIDA sau copii cu autism și care se afla in ingrijire speciala in cadrul Centrului “Sf. Margareta” din București.

Fundația romano-britanica CID a fost fondata in anul 1990 și are ca misiune: "Sa vindeci, cateodata; Sa ajuți, deseori; Sa alini, intotdeauna".

Pe parcursul Balului, copiii și parinții vor putea cumpara bilete de tombola și vor putea participa la un "silent auction" cu obiecte inedite

Banii adunați in urma licitației și a tombolei vor fi donați Fundației "Copii in Dificultate".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bal Britanic la Palatul Mogosoaia