Antena Meniu Search
x

Bani la xerox pentru bunica. O batrana a fost inselata chiar de nepotul ei

A strans o viata bani pentru nepotul ei, a vrut chiar sa-i depuna la banca pe numele lui, dar a aflat ca baiatul i-a pus hartii false in loc. Femeia de 89 de ani din Reghin era sa moara de inima cand angajata bancii a chemat politia

Vezi și

Batrana si-a crescut nepotul de la varsta de un an. De 23 de ani stau in aceeasi casa, iar ea strangea pentru el fiecare ban pe care-l economisea. Baiatul s-a gandit insa ca, decat sa aiba din ce trai, mai bine sa aiba ce cheltui.

Cand a luat banii, avea ganduri bune. I-a dat imprumut mamei unui prieten. Planul era sa-i puna la loc atunci cand ii primea inapoi. La cateva zile a primit banii, numai ca planul s-a schimbat. In locul de unde i-a luat a pus hartii false de 100 de lei pentru a o pacali pe batrana. Totul, in complicitate cu fiul femeii pe care o imprumutase.

Femeia ar fi simtit moartea aproape, spun oamenii si a decis sa puna banii in banca, pe numele nepotului ei. Ajunsa la ghiseu, insa, casiera i-a explicat ca nu valoreaza nimic cele 70 de hartii din mana ei. Banii erau facuti la imprimanta. Asa ca angajata bancii a anuntat politia.

Politistii i-au retinut deja pe cei doi hoti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Bani la xerox pentru bunica. O batrana a fost inselata chiar de nepotul ei