Antena Meniu Search
x

Bar mistuit de flacari, in Timisoara

Un bar din Timisoara, inaugurat in urma cu doar cateva luni, s-a facut scrum in urma cu cateva ore. Flacarile inalte de cativa metri au mistuit doua sute de metri patrati si s-au extins si la un autoturism parcat in fata localului

Vezi și

Limbile inalte de foc au luminat cerul si au creat panica printre locatarii din zona. Pompierii s-au chinuit zeci de minute sa controleze vapaia puternica.

Iadul s-a dezlantuit la cateva ore dupa miezul noptii. Cativa locatari au fost treziti din somn de zgomotele puternice si au sunat speriati la 112. “Am auzit prima data o bubuitura si apoi cu flacari”, a spus un martor.

Pompierii au golit patru autospeciale cu apa si spuma pana cand au reusit sa lichideze incendiul. “In momentul sosirii fortelor, incendiul se manifesta pe toata suprafata imonilului, apoi nu s-a mai propagat. Intewrventia afost destul de dicila”, a declarat Lt. Codrut Brindusanu de la ISU Timis.

Din fericire, incendiul a izbucnit dupa ce localul a fost inchis, asa ca nimeni nu a fost ranit. Patronul, care este plecat in strainatate, va trebui acum sa-si evalueze paguba.

Pompierii incearca, acum, sa afle cauzele exacte ale producerii incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Bar mistuit de flacari, in Timisoara