Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Brăila şi-a batjocorit iapa, în grajd, şi a pus un băiat să filmeze totul. Poliţia e pe urmele lui

Un bărbat din Brăila şi-a batjocorit iapa, în grajd, şi a pus un băiat să filmeze totul. Poliţia e pe urmele lui şi a vizionat filmuleţul care a circulat în mediul online.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.06.2019, 09:20

Iapă batjocorită la Brăila
Un bărbat din Brăila şi-a batjocorit iapa, în grajd, şi a pus un băiat să filmeze totul. Poliţia e pe urmele lui - Facebook

Un bărbat din Brăila şi-a batjocorit iapa, în grajd, şi a pus un băiat să filmeze totul. Poliţia e pe urmele lui şi a vizionat filmuleţul care a circulat în mediul online.

Caz halucinant în satul Cuza Vodă, comuna Stăncuţa, din Brăila, unde un bărbat a pus un băiat minor să filmeze cu telefonul scene oribile. Bărbatul şi-a batjocorit iapa în grajd, iar apoi a postat filmuleţul pe reţelele de socializare.

De Brăila a salvat imaginile şi a alertat Poliţia. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat o anchetă, fiind pe urmele abuzatorului.

"Calul este maltratat. Eu le-as da foc la astia. Poate intervin si autoritatile. Video-ul a fost postat de un copil, Andrei Durbaca pe numele sau. Astfel de oameni nu au ce cauta in libertate. Ganditi-va ca totul s-a intamplat langa un copil. E ceva strigator la cer! Speram sa se ia masuri.", a scris un utilizator pe reţeaua de socializare.

Potrivit celor care au adus în atenţia presei actul de zoofilie, bărbatul care batjocoreşte animalul s-ar numi Dumitrel şi locuieşte în satul Cuza Voda.

"Se fac verificari in vederea stabilirii situatiei de fapt, urmand a fi luate masurile legale care se impun.", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, inspector Laura Belciugan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Brăila şi-a batjocorit iapa, în grajd, şi a pus un băiat să filmeze totul. Poliţia e pe urmele lui